top of page

Termeni & Conditii

1. Site-ul www.itstime.ro  este proprietatea

firmei Itstime2Succeed srl, cu sediul in Strada Pitar Mos nr. 27, Bucuresti, Sect. 1 inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/5380/18.04.2019, C.I.F. 41003489, numit pe parcursul acestor termeni si conditii itstime.ro

Adresa de contact: Soseaua Oltenitei 134-136, bloc M1, scara A, apartament 2, Sector 4, Bucuresti

Tel: 0723.653.084

Email: contact@itstime.ro

2. Continutul si design-ul itstime.ro sunt proprietatea

Itstime2Succeed si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

 

3. In conditiile in care considerati

ca un anumit continut aflat pe site-ul itstime.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@itstime.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor itstime.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

4. Acceptarea termenilor si conditiilor.

Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Accesul si utilizarea site-ului itstime.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

5. Website-ul itstime.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Itstime.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Itstime.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

 

6. Folosirea acestui website.

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare si de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a se inscrie prin intermediul unui formular online la programul furnizat de Itstime2Succeed srl / itstime.ro

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

7. Drepturile proprietatii intelectuale.

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Itstime2Succeed srl.

Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Itstime.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

 

8. Schimbari ale site-ului.

Itstime.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

 

 

9. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. Itstime.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil.

Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

10. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

In conformitate cu Legea nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Itstime2Succeed srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: facturarea produselor comandate, marketingul si reclama.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, insa refuzul in acest sens duce la imposibilitatea noastra de a va contacta pentru transmiterea anumitor oferte, evenimente, servicii sau orice alte informatii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

In aceeasi masura, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea cestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Itstime2Succeed srl la adresa de e-mail: contact@itstime.ro

In plus, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

bottom of page