top of page

Regulament Intern

 1. Reguli Generale

Regulamentul in vigoare este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor membrilor, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor salii in care itstime.ro isi desfasoara activitatea. Cunoasterea, insusirea si respectarea prezentului regulament este obligatorie pentru toti membrii itstime.ro. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.

In incinta salii in care itstime.ro isi desfasoara activitatea este obligatorie pastrarea curateniei, respectul fata de ceilalti membri precum si comportamentul civilizat.

Plasarea afiselor, reclamelor sau a altor materiale cu scop comercial este strict interzisa fara acordul personalului administrativ.

Itstime.ro va fi inchis in zilele de sarbatoare legala din timpul anului si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori. In timpul unor sarbatori speciale sau publice, se poate aplica program special de functionare.

In incinta salii in care itstime.ro isi desfasoara activitatea fumatul este interzis. De asemenea, este interzis consumul de bauturi alcolice, medicamente, substante interzise sau alte substante psihoactive.

In cazul in care se intrerupe energia electrica, rugam clientii din sala sa-si intrerupa activitatea si daca pana de curent este pe termen mai lung sa urmeze semnele de avarie in scopul evacuarii. Daca intreruperea energiei electrice sau apei curente este o lucrare planificata veti fi instiintati de aceste lucruri la avizierul din holul receptiei. Locul de adunare, in caz de incendiu, este cel din parcarea din fata cladirii.

Itstime.ro se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale abonatilor centrului si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si al legislatiei in vigoare aplicabile in materia protectiei datelor cu caracter personal

Itstime.ro ofera urmatoarele tipuri de servicii:

– Program 6 weeks transformation (GET IN SHAPE)

– Program 6 weeks transformation (6 WEEKS & PACK)

– Program 6 weeks transformation (LIFESTYLE)

- Monthly Membership 4Life SILVER

- Monthly Membership 4Life GOLD

- Monthly Membership 4Life DIAMOND

Itstime.ro poate restrictiona accesul membrilor la serviciile contractate daca plata tarifului pentru abonamentul dorit nu este procesata cu succes.

Suspendarea abonamentului

Itstime.ro poate oferi membrilor beneficiul suspendarii abonamentul in curs de desfasurare in situatia unor motive medicale intemeiate sau pentru intervenirea unei sarcini.

Dovada situatiilor in care poate interveni suspendarea se va face cu documente medicale eliberate de medicul specialist din care sa rezulte interdictia expresa a Beneficiarului privind practicarea de exercitii fizice (motive medicale), iar procedura trebuie efectuata in scris, dupa cum urmeaza:

In termen de 10 zile calendaristice de la momentul de la care intervine cauza de suspendare, Beneficiarul va inainta o cerere de suspendare conducerii Itstime.ro in care va arata motivele pentru care solicita suspendarea si careia ii va anexa documentul de la medicul specialist.

In cazul in care constata ca sunt indeplinite conditiile in care poate interveni suspendarea, conducerea va putea aproba cererea si va dispune suspendarea astfel:

 • pentru motive medicale intemeiate, pentru perioada refacerii, dar nu mai mult de 6 luni de la momentul de la care a intervenit cauza de suspendare conform datei din adeverinta/alt document doveditor de la medicul specialist; pentru cauzuri intemeiate, conducerea va putea aproba o cerere de prelungire;

 • pentru sarcina, pana la data nasterii la care se adauga un interval de 3 luni, dar nu mai mult de 12 luni de la momentul de la care a intervenit cauza de suspendare conform datelor din adeverinta/alt document doveditor de la medicul specialist;

In situatia in care persoana care obtine suspendarea decide din propria initiativa sa revina la programele de fitness ale centrului inainte de incheierea perioadei alocate suspendarii, prelungirea abonamentului va opera doar cu privire la intervalul de timp in care persoana nu a participat efectiv la antrenamente.

Itstime.ro ofera membrilor sai dreptul ca acestia sa suspende abonamentul in curs de desfasurare fara nicio justificare, la simpla solicitare a Beneficiarului, pentru o perioada de minim 1 (una) luna si maxim 3 (trei) luni, cu plata unei taxe in valoare de 100 RON/ luna pentru a garanta rezervarea locului la sedintele de antrenament. Suspendarea se va realiza in baza unei cereri  scrise adresata centrului si cu plata anticipata a perioadei aferente in care membrul lipseste de la antrenamente. Neplata taxei de suspendare echivaleaza cu incetarea abonamentului in curs de desfasurare, fara restituirea prestatiilor deja efectuate.

Transferul abonamentului

Abonamentul este nominal si nu poate fi transferat de catre titular, cu exceptia cazurilor in care in cursul derularii abonamentului intervin motive medicale intemeiate care presupun incapacitatea definitiva a acestuia de a mai participa la antrenamente, o sarcina sau decesul Beneficiarului. In aceste situatii, transferul abonamentului poate viza un membru de familie sau un prieten (cu exceptia decesului), caz in care acesta devine titularul abonamentului, in aceleasi conditii agreate de Beneficiar.

Dovada situatiilor in care poate interveni transferul abonamentului se va face cu documente medicale eliberate de medicul specialist din care sa rezulte interdictia expresa a Beneficiarului privind practicarea de exercitii fizice (motive medicale) sau dupa caz, cu certificatul de deces, iar procedura trebuie fectuata in scris, dupa cum urmeaza:

In termen de 10 zile calendaristice de la momentul de la care intervine cauza de transfer, Beneficiarul va inainta o cerere de transfer conducerii itstime.ro in care va arata motivele pentru care solicita transferul si careia ii va anexa documentul de la medicul specialist.

In cazul in care constata ca sunt indeplinite conditiile in care poate interveni suspendarea, conducerea va aproba cererea si va dispune transferul abonamentului, noul titular urmand a beneficia de conditiile contractuale ale Benficiarului initial pana la incetarea contractului.

Membrii itstime.ro au obligatia de a nu se prezenta la sala de antrenament daca se afla sub influenta bauturilor alcolice sau a altor substante psihoactive, cat si in situatia in care exista suspiciunea unor boli contagioase care pot pune in pericol sanatatea celorlalti participanti la antrenamente

In situatia in care un membru al echipei itstime.ro observa faptul ca un clientul al centrului care participa la antrenamente prezinta semnele unei boli contagioase, din motive de siguranta, acesta va solicita persoanei in cauza sa paraseasca incinta obiectivului.

 1. Regulament Program 6 Weeks Transformation

In momentul inscrierii intr-unul din programele itstime.ro veti primi un card de membru. Cardul de membru este nominal, se elibereaza pentru intreaga perioada a contractului in vigoare si poate fi transmis/transferat altor persoane doar in situatiile expres prevazute in contract si in prezentul regulament. Accesul la salile in care itstime.ro isi desfasoara activitatea se face doar pe baza cardului de membru.

Aveti obligatia de a prezenta cardul la Receptie atunci cand va prezentati la Antrenament.

In cazul in care ati sosit la sala in care itstime.ro isi desfasoara activitatea fara a avea cardul de membru veti prezenta o informatie personala (nume, numar de telefon) pe baza careia se va verifica validitatea abonamentului, personalul din receptie asigurand confidentialitatea datelor pe care le puneti la dispozitie pentru verificari.

Regulamentul itstime.ro va recomanda sa sustineti examenul medical pana la inceperea frecventarii programului 6 weeks transformation, deoarece, conform contractului, sunteti responsabil de sanatatea dvs.  Conform contractului membrul itstime.ro declara pe propria raspundere ca este apt pentru exercitiile fizice conform recomandarilor medicului de familie, ca nu sufera de nici o boala fizica sau psihica, afectiune medicala sau orice alta problema care ar putea pune in pericol siguranta si sanatatea acestuia in timpul desfasurarii programului.

 

Administratia itstime.ro nu poarta raspundere pentru suferintele cauzate de inrautatirea sanatatii dvs. Administratia itstime.ro nu-si asuma raspunderea daca motivul inrautatirii sanatatii dvs. este rezultatul nerespectarii regulilor de utilizare a echipamentului de antrenament.

Plata pentru servicii se realizeaza in modalitatea agreata de parti conform contractului.

Plata se incaseaza online prin card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord.

Membrii itstime.ro au obligatia de a aduce la cunostinta prestatorului orice modificare intervenita cu privire la contul sau cartea lor de credit in termen de 72 de ore. (inchidere cont, transferare, modificare data expirare etc)

Itstime.ro va informa membrii sai cu privire la situatia platilor nereusite prin apel telefonic, e-mail sau orice alta modalitate de comunicare directa cu acestia.

Moneda noastra este numarul de vieti schimbate asa ca venim in sprijinul tau cu toata incurajarea si motivatia de care ai nevoie sa continui alaturi de noi pe termen lung.

 • Slabeste 6 kg in 6 Saptamani (fara sa pierzi din Masa Musculara initiala) primesti ca bonus inca 6 Saptamani (in functie de Pachetul pe care l-ai ales)

 • Slabeste mai putin de 6 kg in 6 saptamani si te vom recompensa cu 50 de lei (in credit) in semn de apreciere pentru fiecare kg de grasime pierdut (net de Masa Musculara)

 • Atinge-ti Obiectivul (indicatorul pe grasime BodyFat din TANITA este de culoare verde) si ai acces la abonamentele lunare 4Life.

Pentru a intra in posesia premiilor tot ce trebuie sa faci este sa-ti dai acordul folosirii identitatii (pozelor cu fata, tag pe Facebook, Instagram)  si informatiilor relevante transformarii tale in scop publicitar.

Reguli zona de antrenament

Membrii cu varsta cuprinsa intre 14 – 18 ani pot contracta orice tip de abonament si pot participa la programele de antrenament numai cu acordul scris al parintelui/tutorelui.

Pentru antrenamente sunteti rugat(a) sa purtati echipamentul si incaltamintea sportiva adecvate.

Va rugam sa frecventati orele de antrenament conform orarului stabilit, fara intarzieri, cu respectarea conditiilor stabilite de catre administratie.

Se admite intrarea in centru cu o intarziere de cel mult 10 minute. In caz de intarziere, va recomandam efectuarea unei usoare incalziri inainte de a intra in antrenamentul sustinut de instructor si intreaga clasa.

Membrul itstime.ro este obligat sa utilizeze cu grija echipamentul sportiv in mod adecvat si numai sub indrumarea antrenorilor. El isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate. Consideram membru itstim.ro chiar si persoana care efectueaza un antrenament de proba.

In cazul deteriorarii echipamentului sportiv sau al altui bun al salii in care itstime.ro isi desfasoara activitatea, persoana in cauza acopera toate cheltuielile materiale pentru inlaturarea deteriorarilor produse de catre el, echipamentului sportiv sau bunului, si reparatiile incaperii.

Nu raspundem pentru lucrurile de valoare pierdute sau uitate in zona de antrenamente, zona de la receptie sau vestiar.

 

Sunt interzise:

 • Folosirea telefonului mobil in zona de antrenamente

 • Deschiderea usilor si/sau a geamurilor in timpul antrenamentelor fara acordul celorlalti participanti si al antrenorului

 • Mestecatul gumei in timpul antrenamentelor

 • Utilizarea din proprie initiativa a aparatelor muzicale sau a altor aparate ale centrului

 • Utilizarea altor sali aflate in incinta salii in care itstime.ro isi desfasoara activitatea in scopuri comerciale;

 1. Reguli Vestiare si Dusuri

Membrul itstime.ro, in timpul antrenamentului, trebuie sa-si incuie personal garderoba si sa-si pastreze cheia, iar in caz de pierdere a cheii sa acopere cheltuielile pentru cumpararea unei yale noi si manopera de montaj, respectiv 30 lei.

Itstime.ro nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale lasate in vestiar precum si pentru obiectele care n-au fost depozitate in dulapioarele cu cheita amplasate special in incinta vestiarului.

Este interzis accesul in dusuri cu incaltaminte inadecvata si/sau de strada. Se recomanda, in scopul pastrarii igienei si prevenirii traumatismelor, sa purtati slapi in timpul frecventarii dusurilor.

Conducerea itstime.ro isi rezerva dreptul:

 • de a modifica tarifele existente;

 • de a-si selecta clientii si de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul vreodata anulat cu sau fara restituirea contravalorii acestuia.

 

Abonamentul lunar 4Life se poate anula in urmatoarele conditii:

 • nerespectarea prezentului regulament;

 • in cazul in care indicatorii TANITA nu mai sunt pe culoarea verde (exceptie indicatorul Bodywater sau cand membru It's Time are probleme cu Sistemul Endocrin si face dovada cu Analize Medicale de specialitate)

 • folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a itstime.ro

 • utilizarea defectuoasă a echipamentelor sportive existente, respectiv deteriorarea acestora prin folosirea necorespunzătoare;

 • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;

 • savarsirea de infractiuni;

 • consumul de droguri, alcool si a substantelor interzise in activitatile sportive (pentru marirea parametrilor fizici ai organismului);

 • nerespectarea tipului de abonament pentru care a optat;

 • declararea datelor eronate in fisa de inscriere;

 • instrainarea cardului de membru propriu unei alte persoane cu scopul de a se folosi de servicii in locul acesteia, fara acordul prealabil scris la prestatorului;

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Itstime.ro se obliga sa respecte prevederile  Legii nr. 190/2018 privind masurile de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/ 679 si ale Regulamentului (UE) 2016/ 679 –Regulamentul general privind protectia datele.

In conformitate cu dispozitiile legale aplicabile, itstime.ro se angajeaza sa respecte drepturile persoanei vizate in conformitate cu Politica interna de confidentialitate si a Procedurii interne privind exercitarea drepturilor persoanelor vizate.

Informatiile prelucrate si colectate de catre itstime.ro in scopul furnizarii serviciilor sunt urmatoarele:

 • Numele si prenumele;

 • Adresa de domiciliu/ resedinta;

 • Numarul de telefon;

 • Semnatura;

 • Datele medicale pe care le oferiti (pentru cauze de suspendare, transfer incetare contract);

Informatiile prelucrate si colectate de catre itstime.ro in interes legitim sunt urmatoarele:

 • Fotografiile efectuate si utilizate in scop de promovare;

 • Date bancare;

Informatiile prelucrate si colectate de catre itstime.ro pe baza de consimtamant expres sunt urmatoarele:

 • Adresa de e-mail;

 • Numar de telefon.

Itstime.ro recunoaste urmatoarele drepturi pentru membrii sai:

 • dreptul membrilor de a fi informati despre modul in care sunt prelucrate datelor lor cu caracter personal;

 • dreptul de a accesa, rectifica si solicita stergerea datelor cu caracter personal prelucrate;

 • dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal in conditiile art. 20 alin (1) lit a) si b) din Regulamentul GDPR.

 • dreptul de a solicita si obtine stergerea datelor cu caracter personal prelucrate daca acestea exced relatiei dintre parti;

 • dreptul de a se opune oricarui proces decizional automat, inclusiv crerea de profiluri fara consimtamant.;

 • dreptul membrilor de a solicita si obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal;

 • dreptul acestora de a fi informati catre cine au fost transmise sau transferate datele cu caracter personal prelucrate;

Itstime.ro va pastra in evidentele sale datele cu caracter personal ale membrilor pe perioada necesara pentru prelucrare cu respectarea temeiuluiui utilizat care nu va putea depasi 10 ani de la incetarea perioadei contractuale.

bottom of page