Program Nutritie 6 WEEKS TRANSFORMATION

Program Nutritie 6 WEEKS TRANSFORMATION

199,00leiPreț

Ce vei invata cu ajutorul acesui E-book

Ceea ce mananci zi de zi are o proportie de 80% pentru felul in care arati, asa ca este timpul sa acorzi o atentie sporita nutritiei. O nutritie adecvata este obligatorie. Daca mananci corect, vei putea rapid sa obtii corpul pe care ti-l doresti, vei arde grasimi si iti vei imbunatati sanatatea mai repede decat te-ai fi gandit vreaodata.

 

Daca nu mananci corect, te vei chinui sa-ti atingi obiectivul si te vei simti si rau pe deasupra.

 

Daca in trecut ai esuat cu orice tip de nutritie care era prea complexa sau iti consuma prea mult timp, vestea buna este ca asta se va schimba chiar in acest moment. A manca sanatos nu trebuie sa fie complicat sau plictisitor. Asta este una din conceptiile gresite pe care oamenii le au atunci cand vine vorba de nutritie. Nu trebuie sa alegi mancaruri plictisitoare si fara gust ca sa ai rezultate.

 

In acest e-book, iti voi demonstra contrariul. Planul este conceput sa fie usor de urmat si foarte eficient, totodata sustenabil pe termen lung. Nu vreau doar sa intrii in cea mai buna forma a vietii tale, vreau sa ramai in cea mai buna forma a vietii tale si incet incet sa imbunatatim fizicul si sanatatea.

Contact

Niciodata Nu E Prea Tarziu Sa Fii

Ce Ai FI Putut FI Dintotdeauna

Adresa. Strada Verzisori, nr. 2, etaj 1

Bucuresti, CP 030167

Email. contact@itstime.ro

Telefon. 0723-653-084

antrenamente grup

6 weeks transformation

nutritie

antrenamente personale

slabeste rapid si sanatos

contact@itstime.ro

0723653084

Soseaua Oltenitei 136, Bucuresti

www.itstime.ro

Disclaimer:

Orice proces de transformare corporala sau de optimizare a nivelului de viata este realizat prin propria dumneasvoastra decizie urmata de responsabilitatea, disponibilitatea si consecventa eforturilor pe care le depuneti. Rezultatele pot varia in functie de caracterisicile personale.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
Hai sa ne cunoastem

Raspunde la intrebarile din chestionarul de 1 minut, spune-ne care iti sunt obiectivele si problemele cu care te confrunti si te vom invata CE, CAT si CAND sa mananci pentru a obtine corpul la care visezi.

ALEGE SEX