Programe De Slabit

Transforma-ti corpul si viata cu programele noastre revolutionare si alatura-te celor care au castigat lupta cu obezitatea!

21 Zile De Slabit

Obiectivul principal al acestui program zilnic de 21 de zile este crearea de obiceiuri bune si sanatoase in materie de fitness si nutritie. Este primul tau pas spre noua ta viata, 100% gratuit. Atentie - nivel incepator!

Stockton Kitchen (7).png
Stockton Kitchen (10).png

6WeekSixPack

Nu mai Amana, nu mai cauta Pastile Magice sau Formule Secrete de Slabit care Nu Functioneaza si Dezamagesc. Concentreaza-ti mai degraba atentia pe ceva ce s-a dovedit ca functioneaza in ultimii 4 ani. Programul a schimbat sute de vieti si se bazeaza pe fapte Reale nu Fictive. Atentie - nivel mediu!

6WeekSixPack Online

Programul 6WeekSixPack te ajuta sa-ti atingi Obiectivul in functie de nevoia ta. LIVE ONLINE sau la STUDIO, nivel INCEPATOR sau AVANSAT, iti garantam ca iti vom schimba corpul si viata.

Stockton Kitchen (11).png
6.png

6 Weeks Transformation

Programul consacrat de la It's TIME care a transformat sute de vieti este singurul ce se desfasoara in studioul It's Time si prin care ai posibilitatea sa lucrezi fata in fata cu echipa noastra.