TAGLIATELE CU SOS DE BRANZA - 4 portii

Actualizată în: 6 Oct. 2020



Ai nevoie:

  • 1 capatana de broccoli,

  • 600 ml supa de legume,

  • 1 ceapa,

  • 1 lg unt,

  • 300g tagliatele,

  • 100g branza de vaci,

  • ierburi aromatice,

  • 50g parmezan ras,

  • sare.


Preparare - maxim 25 minute cu tot cu gatit.


Se desface broccoli in buchetele iar tulpina se taie cuburi. Buchetelele se fierb in supa de legume la punctul de fierbete maxim 4 minute apoi se scot. Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu tulpina de broccoli taiata marunt apoi se stinge cu 500ml supa si se lasa sa mai firba aproximativ 7-8 minute. Intre timp pastele s-au pus la fiert in apa clocotta cu sare conform indicatiilor de pe abalaj si apoi se scurg de apa. Se adauga broccoli in supa si se paseaza impreuna apoi se pune branza de vaci, 30g parmezan sare, piper si ierburi aromatice si se lasa sa dea intr-un clocot.


La final la servire se presara putin piper si restul de parmezan.


Pofta mare si spor la miscare!

488 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Salau cu broccoli in sos alb la cuptor - 4 portii

O cina rapida, usor de pregatit pentru serile friguroase de iarna. :) Ingrediente: 600 g file de salau 2 linguri ulei de masline 3 linguri vin alb 1 broccoli mediu 2-3 cepe verzi 2 linguri capere mici