QUICHE CU MAZARE - 6 persoane

Actualizată în: 6 Oct. 2020



Ai nevoie:

  • 1 borcan mic de ciuperci champignon,

  • 1 borcan mic de mazare boabe fina (280g) ,

  • 6 oua mari,

  • 1 ceapa,

  • 1 lg ulei masline extravirgin,

  • 2 catei de usturoi,

  • 1 mana frunze busuioc proaspat,

  • 100g branza feta originala,

  • sare si piper.

Mod de preparare:


Se pune uleiul la incins si se caleste ceapa cu usturoiul tocate marunt pana se rumenesc putin apoi se adauga ciupercile si mazarea si se tin pe foc pana se absoarbe apa. Intre timp se bat ouale impreuna cu sarea, pierul si busuiocul tocat nu prea mic si se toarna peste compozitia cu legume. Pregatim o tava pe care o ungem cu putin ulei , tava nu mai mare de diametrul 24cm si incalzim cuptorul la 170 grade Celsius. Tranferam compozitia in tava si coacem 20 minute.


Pofta mare!

257 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Salau cu broccoli in sos alb la cuptor - 4 portii

O cina rapida, usor de pregatit pentru serile friguroase de iarna. :) Ingrediente: 600 g file de salau 2 linguri ulei de masline 3 linguri vin alb 1 broccoli mediu 2-3 cepe verzi 2 linguri capere mici