It's TIME Fitness BOOTCAMPCel mai asteptat si indragit eveniment de socializare pentru membrii It's Time dupa STAREA DE URGENTA va avea loc weekendul asta.


It's Time 2 Escape The Ordinary - Fitness Bootcamp este o experienta unica de relaxare, adrenalina si energizare. Activitatile zilnice includ antrenamente incendiare/meditatii, seminarii de Mindfulness si Nutritie in inima padurii prin intermediul carora iti vei hrani sufletul, te vei elibera de stres, si te vei intoarce cu un bagaj de informatii despre nutritie mai bogat.


Plecam hai-hui in drumetie, plini de veselie sa exploram minunatele imprejurimi si crestem adrenalina prin experiente unice de aventura marca Green Adventure, rafting pe Buzau si caiac pe Lacul Siriu. Gazda noastra, cei de la Green Camp, ne asteapta intr-o locatie mirifica, in mijlocul naturii unde vom petrece 2 nopti in corturi mobilate cu spirit cozy de glamping autentic. Fiecare cort are o terasa proprie mobilata cu sezlonguri si masa de terasa pentru ca tu sa te bucuri de o experienta unica outdoor.


Ca ivitat special, o vom avea pe Bianca Marcarov, instructor aerobic la Stejarii Country Club si World Class Romania. La intrebarea cine esti tu, ne-a raspuns: "cu siguranta un om îndragostit de viata, de complexitatea ei, a fiintei umane, a întregului Univers; am învatat si învat in continuare despre corp, minte, suflet; experimentez, explorez cu corpul, cu mintea, cu sufletul; imi place sa interactionez cu oameni, sa împart din cunoasterea si din întelegerea mea, sa stiu ca pot sa aprind o luminita, sa trezesc o emotie, sa aduc un gând bun, un zâmbet, sa încurajez un zbor, sa încurajez introspectia, sa ajut pe cineva sa fie mai constient de propriul lui corp."


In cadrul Bootcamp-ului organizatorii, Ionut Alexandru si Irina Socaci au pregatit si un Challenge pe echipe. De la probe fizice in care iti vei depasi limitele pana la intrebari de fizica quantica, scopul acestui joc este sa te scoata din monotonie, sa-ti cunosti prietenii din Bootcamp intr-un alt context, sa socializezi, te te distrezi si sa-ti motivezi coechipierii pentru a intra in posesia premiului cel mare.


Cu ocazia acestui eveniment, va prezentam si cel mai nou colega al echipei It's Time: Andreea Ioana. Andreea Ioana este in proces de finalizare a Universitatii de Medicia si Farmacie, specializarea Nutritie si Dietetica si va sustine Seminarul de Nutritie din acest weekend. Invata sa mananci sanatos si fii sexy & fit.


Daca inca nu ai niciun plan pentru weekendul asta atunci si vrei sa ai o experienta unica alaturi de echipa It's Time trimite SMS la 0723653084 cu textul Fitness Bootcamp si te vom contacta noi pentru on-boarding.
48 afișare0 comentariu