Conventia Internationala de Fitness by Fitness Scandinvia revine si in 2018

Cel mai spectaculos eveniment de fitness din Europa, Conventia Internationala de Fitness by Fitness Scandinavia revine in forta si in 2018, in weekend-ul 12-13 mai. In cadrul evenimentului, expertii de top din lumea fitness-ului te vor motiva sa incerci cele mai noi concepte sportive, care fac inconjorul lumii la momentul actual.


Evenimentul nu este dedicat exclusiv antrenorilor de fitness. Pasiunea pentru sport, energia pozitiva si echipamentul de antrenament sunt singurele ingrediente de care ai nevoie pentru a fi unul dintre participanti.


In cadrul Conventiei te vei putea bucura de o multime de clase de Cycling (indoor, traditional, mountain ride, etc), Fight Club, Metabolic Training Itstime, Intense Body Challenge, Body Revolution, Step choreography, Calisthenics, Dynamic Postural, Zumba, Yoga, Dance, Pilates Couple, Steel Tonic, pana la HIIT Core Workout, sau Extreme Tabata.


Toate clasele sunt detaliate in sectiunea dedicata Conventiei de pe site-ul Fitness Scandinavia.

De asemenea, ai posibilitatea de a participa si la o serie de seminarii pe temele fitness-ului si nutritiei, sustinute de cei mai relevanti profesionisti din Romania. Dintre acestea mentionam "Athletic drills" sustinut de Lucian Nicolescu, "The influence of Intermittent fasting on HGH" - Cristina Toma, o dezbatere despre nutritie cu Cristian Margarit, Gabriela Nedelea, Cristina Toma, Marie Vranceanu si Serban Damian.

3 afișare0 comentariu