Ionut a scapat de 10 kg si are acum un alt corp!


Fitness-ul incepe cu ceea ce mananci!


In vara anului 2018 Ionut Stanescu a decis ca trebuie sa faca ceva mai mult pentru viata lui. Se antrena de mai bine de 2 ani insa nu era multumit de felul in care arata. Grasimea "incapatanata" nu disparea defel asa ca a decis sa apeleze la ajutorul unor specialisti, a venit la It's TIME.


Despre experienta It's TIME, ne vorbeste chiar el (text preluat de pe Facebook). Noi te felicitam pentru rezultatele obtinute si ne bucuram ca am putut ajuta.


"Desi sunt o persoana destul de activa, pana sa colaborez cu Ionut, ma antrenam deja de aproximativ 2 ani si jumatate, dar datorita faptului ca nu avem un program de nutritie adecvat nu reuseam sa progresez in maniera in care ar fi trebuit (atunci cand doream sa cresc in masa musculara depuneam si destul de multa grasime, iar atunci cand imi propuneam sa ma definesc/sa slabesc, pierdeam foarte mult din masa musculara dobandita anterior).

Datorita experientiei sale, Ionut a inteles rapid si precis care este mecanismul ce ma impiedica sa evoluez, iar pe baza planului de antrenament si nutritie propuse de el am reusit in doar cateva lui sa ma dezvolt, atat fizic cat si ca nivel de cunostie, mult mai mult decat in toti anii anteriori.

Cel mai important aspect aici este faptul ca Ionut nu este doar un personal trainer (cum este la moda acum), este un profesionist si un om om foarte pasionat de ceea ce face, care testeaza constant tehnici si idei legate de nutritie/antrenament/sanatate, pentru a putea oferii cele mai bune si veridice solutii.

Mai mult de atat, este si tipul de persoana foarte entuziasta si foarte procupata de progresele si evolutia oamenilor cu care lucreaza, urmarind indeaproape evolutia acestora.

Recomand cu cea mai mare incredere si caldura !"


Daca si tu simti nevoia de a schimba ceva si ai nevoie de ajutor, atunci acceseaza programul gratuit "21 Zile De Slabit" acum.


Nu facem minuni, insa iti promitem ca te vom motiva de la inceput si pana la final pentru a urma Programul de Nutritie si de Antrenamente.


Nu mai Amana, nu mai cauta Pastile Magice sau Formule Secrete de Slabit care Nu Functioneaza si Dezamagesc. Concentreaza-ti mai degraba atentia pe ceva ce s-a dovedit ca functioneaza in ultimii 4 ani. Programul a schimbat sute de vieti si se bazeaza pe fapte Reale nu Fictive.


#21ziledeslabit #transformation #nutritie #motivatie #antrenamente #6WeekSixPack


104 afișare0 comentariu