FARFALE CU VINETE SI MOZZARELLA - 5 portii

Actualizată în: 6 Oct. 2020



Ai nevoie de:

  • 200g paste integrale farfale,

  • 1 ceapa tocata marunt,

  • 1 vanata,

  • 1 lgt oregano uscat,

  • 1 cutie rosii decojite,

  • 400g mozzarella,

  • 2 catei usturoi,

  • 100g parmezan,

  • 200g masline,

  • 2 fire busuioc.


Mod de preparare:


Vanata se taie cubulețe, se da prin ulei cu sare si piper si se aseaza pe o tava. Se coace la cuptor timp de aproximativ 20 min la 220 grade Celsius. Intre timp se toacă ceapă si usturoiul, se calesc cca 5 minute într-o lg ulei, apoi se adaugă roșiile, oregano, maslinele taiate si apoi vinetele din cuptor. Se lasa la fert pana sosul începe sa se ingroase. Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe cutie, se scurg si se amesteca in sos. Se aseaza pastele într-un vas se acoperă cu felii de mozzarella si parmezan ras, frunzele de busuioc si se mai baga la cuptor aproximativ 10 minute pana se rumeneste parmezanul.


Pofta buna!

Postări recente

Afișează-le pe toate

Salau cu broccoli in sos alb la cuptor - 4 portii

O cina rapida, usor de pregatit pentru serile friguroase de iarna. :) Ingrediente: 600 g file de salau 2 linguri ulei de masline 3 linguri vin alb 1 broccoli mediu 2-3 cepe verzi 2 linguri capere mici