Despre Nutritie

Actualizată în: 25 Oct. 2020Dieta umana este alcatuita din diverse componente care includ atat substante nutritive, furnizarea de materii prime care conduc mai multe procese metabolice în fiecare celula a corpului, cat si non-nutrienti.

Unele dintre aceste componente sunt benefice, in timp ce altele au efecte toxice.


Studiile au constatat ca perturbarea persistenta a metabolismului nutrientilor si a homeostaziei energetice, cauzata fie de deficienta de nutrienti, fie de excesul acestora, induce stresul celular ducând la dereglare metabolica si leziuni tisulare.


Exista insa acum suficiente dovezi solide pentru a oferi mai multe strategii fundamentale pentru o alimentatie sanatoasa. Acestea includ pe o parte cresterea aportului de grasimi nesaturate sanatoase, a cerealelor integrale, a proteinelor calitative, a fructelor si legumelor si pe de alta parte limitarea consumului de grasimi saturate si trans, a cerealelor foarte rafinate si a bauturilor zaharoase.

O dieta bazata pe aceste principii este o abordare sanatoasa în aproape toate etapele vietii, incepand cu o varsta tanara si pana la batranete.


Astfel, nutritia este importanta pentru fiecare persoana care doreste sa se mentina în forma, sa se simta bine si sa-i asigure propriului organism nutrientii necesari dezvoltarii si functionarii corespunzatoare.

Cu mai mult insa, aceasta este importanta prin furnizarea energiei necesare atingerii performantei dorite pentru oamenii activi, pentru sportivi si pentru cei ce vor sa obtina rezultate vizibile in transformarea corpului lor.


Echilibrul nutritional si aportul adecvat a macronutrientilor, in functie de varsta, gen, constitutia anatomica, sportul practicat si obiectivele propuse, pot fi un real ajutor pentru atingerea telurilor in conditii optime de sanatate.


Obiectivul nostru este sa facem din Nutritia Personalizata o realitate prin care oamenii sa o acceseze si sa o implementeze in vietile lor de zi cu zi.

Oamenii sunt diferiti si au obiective si preferinte diferite cand vine vorba de mancare.

Am inteles, ca in functie de sezon (iarna, toamna, primavara, iarna) oamenii sunt pasionati despre anumite fructe sau legume, mananca sau nu carne (perioada postului sau sarbatori precum Craciunul, Pastele, etc.) insa cu totii au nevoie de nutrientii esentiali corecti in functie de obiectivul acestora.

Venim cu retete noi si gustose in fiecare saptamana in functie de sezon pentru ca tu sa nu-ti mai pui intrebarea: Eu, ce mai mananc?


Ce primesti?


Cand achizitionezi abonamentul lunar in valore de 9,9 lei pe luna primesti:

  • Download instant al eBook-ului PROPRIA DIETA IN 30 MINUTE

  • Acces la Programul De Nutritie Online: >> 21 Zile De Slabit << ce are ca obiectiv principal eliminarea mancarurilor nesanatoase

  • Acces in baza de date al blogului, sectiunea RETETE

  • 1 Antrenamente Grup Online - ZOOM / luna

  • 1 Antrenamente Grup Studio - 6WT Fitness Studio / luna

  • 20% Discount - Program 6WT (in cazul in care te decizi sa te antrenezi alaturi de cei care au castigat lupta cu greutatea)

  • suport 24/7 prin intermediul grupului privat de Facebook: 6 Weeks Transformation

Mai mult de atat, ai 7 zile perioada free trial in care sa te decizi daca ceea ce facem este sau nu pentru tine.


Esti la doar un singur click distanta de cel mai nou proiect marca It's TIME.


Incepe Acum!


13 afișare0 comentariu

Strada Verzisori, 2

Bucuresti, OP 030167

contact@itstime.ro
0723-653-084

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Disclaimer:

Nu esti Membru? Beneficiaza GRATUIT de Programul 6WeekSixpack la achizitionarea oricarui abonament It's TIME.

Completeaza formularul de mai jos si un consultant de vanzari te va contacta:

Orice proces de transformare corporala sau de optimizare a nivelului de viata este realizat prin propria dumneasvoastra decizie urmata de responsabilitatea, disponibilitatea si consecventa eforturilor pe care le depuneti. Rezultatele pot varia in functie de caracterisicile personale.