Conecteaza-te cu corpul, mintea si sufletul tau si lasa-te ghidat de propria respiratie

Yoga este considerata de unele persoane o simpla disciplina de relaxare si detasare de mediul exterior, iar alte persoane  o considera un  exercitiu fitness.


Indiferent cum o privesti si indiferent de ce beneficii doresti sa atingi practicand aceasta minunata arta, yoga ajuta la arderea  grasimilor si tonifierea musculaturii intregului corp.

Yoga este o tehnica incredibila prin care poti elimina kilogramele nedorite. Aceasta reprezinta una dintre cele mai sanatoase metode de a slabi natural, doar cu greutatea propriului corp.

Daca inca nu esti familiarizat cu al tau covoras de yoga si cu practica in sine, din exteriorul saltelutei, ai putea privi aceasta “curgere” de posturi, doar ca un simplu stretching si ai putea sa o consideri o modalitate ineficienta in arderea grasimilor. Pentru cei ce au interactionat cu yoga, stiu ca este o conceptie…putin gresita


Yoga implica foarte multa forta fizica si psihica, flexibilitate (beneficiu ce se castiga dupa fiecare practica!), concentrare si rezistenta (ca si in cazul flexibilitatii, aceasta se castiga).

Pentru a intelege exact cum yoga si pierderea in greutate functioneaza impreuna, este necesar sa patrundem in corpul energetic uman, care este compus din : minte, corp si spirit. Aceste straturi sunt contopite intre ele, iar daca unul nu functioneaza cum ar trebui, celelalte sunt afectate. In momentul in care unul dintre straturi prezinta un dezechlibru, celelalte doua urmeaza exemplul stratului dezechilibrat. Pentru a avea un corp sanatos si o minte echilibrata, este necesara functionarea in deplina armonie a celor trei straturi.


Din fericire, pentru armonizarea in totalitate a corpului, exista yoga!


Cand corpul traieste intr-o armonie completa cu mintea si sufletul, atunci magia yoga isi face simtita prezenta  si procesul de pierdere in greutate nu va intarzia sa apara!

Daca esti suficient de implicat in ceea ce priveste imbunatatirea performantei si obiectivul de a arde kilogramele nedorite, creeaza o rutina zilnica de o ora de Yoga, cu cel putin 5, 6 sedinte pe saptamana.

Pentru ca procesul de slabire sa fie eficient, alege o alimentatie echilibrata si sanatoasa, astfel vei experimenta pe propria piele confortul ce ti-l ofera alimentatia in momentul in care patrunzi in posturi. O alimentatie sanatoasa nu isi lasa amprenta doar in organism, ci si in minte. Concentrarea va fi sporita, datorita alimentelor naturale ce corpul si mintea ta le absorb precum un burete.

In concluzie, intinde-ti covorasul, conecteaza-te cu corpul, mintea si sufletul tau si lasa-te ghidat de propria respiratie, savureaza confortul  din timpul practicii, datorita alimentatiei alese cu grija necesitatilor templului tau in care traiesti: propriul corpul!

11 afișare0 comentariu