• A N D R E E A

Chiftele din zucchini

Actualizată în: 15 Sept. 2020

Ingrediente: 200g zucchini, un ou gaina, 2 catei usturoi, 15g parmesan, 30g faina konjac/hrisca, 10 ml ulei din samburi de struguri

Mod de preparare: Se spala dovleceii zucchini si se trec prin razatoarea cu ochiuri mici. Se absoarbe apa intr-un servetel, se adauga oul, usturoiul zdrobit, uleiul din samburi de struguri si se condimenteaza dupa gust cu sare de Himalaya si piper cayenne. Se amesteca si se adauga faina de konjac, dupa care se formeaza chiftelele si se pun in cuptor pe o hartie de copt.


48 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

Salau cu broccoli in sos alb la cuptor - 4 portii

O cina rapida, usor de pregatit pentru serile friguroase de iarna. :) Ingrediente: 600 g file de salau 2 linguri ulei de masline 3 linguri vin alb 1 broccoli mediu 2-3 cepe verzi 2 linguri capere mici