Felicitari Ruxi, esti o sursa de inspiratie pentru cei din jur!


O transformare de succes nu se face peste noapte si cere multa munca!

Vointa de fier, organizare, consistenta si tarie de a merge mai departe chiar daca poate la un moment dat ai luat-o pe un drum gresit.


Orice proces de transformare corporala sau de optimizare a nivelului de viata este realizat prin propria ta decizie urmata de responsabilitatea, disponibilitatea si consecventa eforturilor pe care le vei depune.


Ruxi este un exemplu ca se poate, este o transformare de succes care te face sa te opresti si sa te intrebi; Cum de a reusit? Ce a facut ea si eu nu fac bine? Ce are ea in plus si eu nu?


Raspunsul e simplu dragilor! Si-a dorit cu adevarat si a crezut in proces! A urmat recomandarile noastre in materie de nutritie si a venit la antrenamente.


Feedback-ul ei despre It's TIME, dupa doar 8 kg date jos, preluat de pe Facebook.


"Am intrat in programul 6 weeks transformation imediat dupa sarbatorile de iarna. Il vazusem demult online insa cumva acele zile de vacanta m-au facut sa imi dau seama ca am nevoie sa fac ceva pentru mine, ca nu mai pot aplica scuze de genul "nu am timp", "las' ca stiu si singura ce sa mananc" etc. Am descoperit exact ceea ce aveam nevoie. Antrenori care stiu sa te motiveze si sa-ti evidentieze reusitele astfel incat sa iti dea kick-ul de care ai nevoie, oameni care au avut rezultate in program, antrenamente care te fac sa fii in fiecare zi un pic mai mandru de tine si, poate cel mai important - un mod de a te hrani care sa nu te frustreze. 8 kg in 6 saptamani este rezultatul meu si pot spune ca ma bucur ca mai am inca de munca pentru ca stiu ca voi continua progresul si ca ma voi bucura in continuare de antrenamente, de stilul de nutritie si de comunitatea creata in jurul acestui program! Nu pot spune decat ca sunt fericita sa descopar lucruri facute cu pasiune si profesionalism de un om caruia ii pasa!"


Ruxi este alaturi de noi si acum. Se antreneaza intens si mereu este cu zambetul pe buze dupa fiecare antrenament.


A reusit si este fericita iar noi ne bucuram ca am reusit sa o ajutam.In toate Programele pe care le avem in derulare (21 Zile De Slabit, 6WeekSixPack & 6WeekSixPack Online) punem accent pe Motivatie si credem cu tarie ca este de fapt cheia unei transformari de succes:


"CONCENTREAZA-TE PE PROCES SI PROGRES

Daca ai in fata un munte masiv de urcat, asa cum am avut eu si multe persoane care au slabit peste 25 de kilograme, ti se poate parea demotivant daca te concentrezi pe un singur obiectiv acela de a urca muntele sau in cazul meu de a-mi face patratele. O strategie mult mai buna este sa te concentrezi in primul rand sa atingi urmatorul pas, cu alte cuvinte sa te concentrezi pe proces iar in al doilea rand sa te uiti la evolutia ta de pana acum, deci la progres. Incearca asadar sa creezi din a intra in forma, din a urma nutritia si de a te antrena in fiecare zi un proces si, un progres din a-ti analiza greutatea la final de fiecare saptamana. Lasa obiectivul mare deoparte deocamdata si concentreaza-te pe pasi marunti adica pe proces si progres."


Incepe Acum!


Nu mai Amana, nu mai cauta Pastile Magice sau Formule Secrete de Slabit care Nu Functioneaza si Dezamagesc. Concentreaza-ti mai degraba atentia pe ceva ce s-a dovedit ca functioneaza in ultimii 4 ani. Programul a schimbat sute de vieti si se bazeaza pe fapte Reale nu Fictive.

Tine minte, 6 saptamani vor veni si vor trece, sa-ti transformi cropul depinde numai de tine, daca Actionezi Acum!

64 afișare0 comentariu

Strada Verzisori, 2

Bucuresti, OP 030167

contact@itstime.ro
0723-653-084

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Disclaimer:

Nu esti Membru? Beneficiaza GRATUIT de Programul 6WeekSixpack la achizitionarea oricarui abonament It's TIME.

Completeaza formularul de mai jos si un consultant de vanzari te va contacta:

Orice proces de transformare corporala sau de optimizare a nivelului de viata este realizat prin propria dumneasvoastra decizie urmata de responsabilitatea, disponibilitatea si consecventa eforturilor pe care le depuneti. Rezultatele pot varia in functie de caracterisicile personale.