Cunoaste Echipa

Viziunea mea

Este ca prin acest Program sa ajut cati mai multi oameni sa duca o viata sanatoasa si energica. It's Time nu este doar despre slabit, conceptul a luat nastere din dorinta de a ajuta pe cei din jurul meu sa duca o viata sanatoasa prin sport si nutritie. 

Copy%20of%20black%20friday%20(10)_edited

Ionut Alexandru

Dupa 10 ani intr-o corporatie internationala am decis sa ascult ceea ce prietenii si colegii imi cereau. Ce ai facut? Ce ai mancat? Cum ai reusit? Spune-mi, vreau si eu sa imi fac sixpack! Aceste intrebari m-au facut sa inteleg ca cea mai mare problema cu care m-am confruntat pana atunci este de fapt punctul meu forte.

Andreea Ioana

Salut, sunt Andreea, vin din domeniul Horeca cu un business inceput de la 0 si cu o mare pasiune pentru alimentatia sanatoasa. Am ales sa ma dezvolt intr-o directie mai ampla si anume stiinta nutritiei si dieteticii, ramura curativ-profilactica a medicinei. Astfel, ma aflu in prezent in ultimul an de studiu din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa in Iasi, specializarea Nutritie si Dietetica. 

Viziunea mea

Am inteles ca la baza structurii mele sta bine impamantata nevoie de a intelege, de a ajuta si de a motiva. Consider ca sunt unealta necesara in procesul de constientizare si insusire a unui stil de viata sanatos si echilbrat. Impreuna cu echipa, te vom invata sa gasesti echibrul fizic si moral. Fie ca esti slab(a) sau supraponderal(a), sportiv sau incepator, It's Time reprezinta MOMENTUL pentru schimbare. O schimbare de durata, pe care singur(a) nu ai reusit sa o faci.

Viziunea mea

Programul It’s Time nu este un program ca oricare altul. Ideea principala este de LIFESTYLE. Prin program nu doar scapi de kilogramele nedorite, iti recastigi increderea in tine si duci un stil de viata sanatos, fericit si nu in ultimul rand iti faci prieteni noi.

grafica site (13).png

Irina Socaci

Ma numesc Irina Socaci si sunt o corporatista care si-a ascultat inima si pasiunea: Sportul. Fac sport de 11 ani, in sala de fitness dar iubesc toate tipurile de clase de aerobic. Mi-am urmat pasiunea si am reusit sa gasesc un echilibru intre munca si hobby. Cand crezi ca nu mai poti, iti zic eu, mai poti putin!

 
0

Intra In Contact

Niciodata Nu E Prea Tarziu Sa Fii Ce Ai FI Putut FI Dintotdeauna

Adresa. Strada Verzisori, nr. 2, etaj 1

Bucuresti, CP 030167

Email. contact@itstime.ro

Telefon. 0723-653-084

antrenamente grup

6 weeks transformation

nutritie

antrenamente personale

slabeste rapid si sanatos

contact@itstime.ro

0723653084

Soseaua Oltenitei 136, Bucuresti

www.itstime.ro

Disclaimer:

Orice proces de transformare corporala sau de optimizare a nivelului de viata este realizat prin propria dumneasvoastra decizie urmata de responsabilitatea, disponibilitatea si consecventa eforturilor pe care le depuneti. Rezultatele pot varia in functie de caracterisicile personale.

Incepe Acum

Formular Inscriere 6 Weeks Transformation