Cunoaste Echipa

Viziunea mea

Este ca prin acest Program sa ajut cati mai multi oameni sa duca o viata sanatoasa si energica. It's Time nu este doar despre slabit, conceptul a luat nastere din dorinta de a ajuta pe cei din jurul meu sa duca o viata sanatoasa prin sport si nutritie. 

Copy%20of%20black%20friday%20(10)_edited

Ionut Alexandru

Dupa 10 ani intr-o corporatie internationala am decis sa ascult ceea ce prietenii si colegii imi cereau. Ce ai facut? Ce ai mancat? Cum ai reusit? Spune-mi, vreau si eu sa imi fac sixpack! Aceste intrebari m-au facut sa inteleg ca cea mai mare problema cu care m-am confruntat pana atunci este de fapt punctul meu forte.

Papa Faye

My name is Papa Faye and I’m from Dakar, Senegal. In 2007 I came to Romania to study computer science. Coming from West Africa, Atlantic Ocean, sport was always a habit and we learn to dance before we learn to walk. 

In 2012 I decided to leave the office and started working with passion. Having a background of boxer, athleticism and judo it was very easy for me to create concepts that helps people to train with a positive energy and in a different style. Afro aerobics and 4Better Motion (Mobility training) was born.

Viziunea mea

Prin acest Program vei invata sa gasesti echibrul fizic si moral cu ajutorul nostru (specialisti in nutritie, sport & life coaching). Fie ca esti slab(a) sau supraponderal(a), sportiv sau incepator, It's Time reprezinta MOMENTUL pentru schimbare. O schimbare de durata, pe care singur(a) nu ai reusit sa o faci.

Viziunea mea

Programul It’s Time nu este un program ca oricare altul. Ideea principala este de LIFESTYLE. Prin program nu doar scapi de kilogramele nedorite, iti recastigi increderea in tine si duci un stil de viata sanatos, fericit si nu in ultimul rand iti faci prieteni noi.

grafica site (13).png

Irina Socaci

Ma numesc Irina Socaci si sunt o corporatista care si-a ascultat inima si pasiunea: Sportul. Fac sport de 11 ani, in sala de fitness dar iubesc toate tipurile de clase de aerobic. Mi-am urmat pasiunea si am reusit sa gasesc un echilibru intre munca si hobby. Cand crezi ca nu mai poti, iti zic eu, mai poti putin!

0

Intra In Contact

Niciodata Nu E Prea Tarziu Sa Fii Ce Ai FI Putut FI Dintotdeauna

Adresa. Strada Verzisori, nr. 2, etaj 1

Bucuresti, CP 030167

Email. contact@itstime.ro

Telefon. 0723-653-084

antrenamente grup

6 weeks transformation

nutritie

antrenamente personale

slabeste rapid si sanatos

contact@itstime.ro

0723653084

Soseaua Oltenitei 136, Bucuresti

www.itstime.ro

Disclaimer:

Orice proces de transformare corporala sau de optimizare a nivelului de viata este realizat prin propria dumneasvoastra decizie urmata de responsabilitatea, disponibilitatea si consecventa eforturilor pe care le depuneti. Rezultatele pot varia in functie de caracterisicile personale.

Incepe Acum

Formular Inscriere 6 Weeks Transformation